طرز تهیه کیک میوه ای

(No Ratings Yet)
Loading...

مواد لازم برای 8 نفر:persianlady.ir

میوه جات خشک: 1/5 پیمانه (توت فرنگی، انبه و گلابی)

آب پرتقال : نصف پیمانه

آرد : یک پیمانه

کره : یک پیمانه

شکر : نصف پیمانه

تخم مرغ: سه عدد

گردو: نصف پیمانه خرد شده

جوش شیرین: 1/4 قاشق چایخوری

نمک: 1/4 قاشق چایخوری

دارچین: نصف قاشق چایخوری

زنجبیل : نصف قاشق چایخوری

مربای زردآلو: سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

از یک روز قبل میوه های خشک را در آب پرتقال خیس کرده و درب ظرف را محکم ببندید و درون یخچال قرار دهید.

در روز تهیه کیک، فر را از قبل روی حرارت 325 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

در کاسه مخلوط کنف کره و شکر را خوب همزده و مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را به صورت هر بار یک عدد به مخلوط کن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

گردو و میوه های خشک را باهم مخلوط کرد و به مخلوط فوق اضافه کنید.

آرد، جوش شیرین، دارچین ، زنجبیل و نمک را باهم مخلوط کنید و به مخلوط فوق اضافه کنید.

مایه کیک را درون قالب گرد چرب شده ریخته و به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود در فر قرار دهید

برای تزئین کیک ، مربای زرد آلو را با یک قاشق آب مخلوط کرده و درون قابلمه ای روی حرارت کم قرار داده تا غلیظ شود.

مربای غلیظ شده را روی سطح کیک بمالید.

 

افزودن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بانوی پارسی است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

طراحی و تولید توسط اکسین وب