دستورالعمل دسر انار ویژه شب یلدا

(2 votes, average: 3٫00 out of 5)
Loading...

دستورالعمل ژله انار – تمشک

مواد لازم برای تهیه دسر

1 پاکت ژلاتین

¼ فنجان آب سرد

½ فنجان شکر

2 قاشق غذاخوری آرد ذرت

1 فنجان آب انار

2 بسته پودر ژله تمشک

 


g-jellies
تهیه دسر انار

کم کم ژلاتین را در آب حل کنید و 1 دقیقه بهم بزنید.

¼ فنجان شکر و آرد را در ماهی تابه مخطول کنید. به تدریج آب انار و ژلاتین را اضافه کنید تا خوب مخلوط شوند. و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. 5 دقیقه مداوم آنرا بهم بزنید و شعله را خاموش کنید.

 

پودر ژلاتین خشک را اضافه کرده و تا 2دقیقه آنرا بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید کمی بخار آن از بین برود.

در یک قالب مناسب که کمی رطوبت آب دارد، ریخته و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

از قالب جدا کرده و برش های یک اندازه بدهید. قبل از سرو این دسر، آنرا با شکری که باقی مانده آنرا تزئین کنید.

یلداتون زیبا ..

افزودن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه اندازی شده توسط همیار وردپرس