بانوی پارسی، تولدت مبارک

(No Ratings Yet)
Loading...

www.persianlady.ir

30 آبان تولد سایت عزیزم persianlady بود. دخترم یکساله شد . به دلیل بعضی مسائل یک روز وقفه افتاد واسه جشن تولدش که همینجا عذرخواهی میکنم و امیدوارم سال آینده بتونم جبران کنم.

دوستان و اعضای سایت ، از همتون ممنونم که توی این یک سال با پشتیبانی و حمایتتون تونستم سایت رو از آب و گل در بیارم . بازم با امید به خداوند و همیاری شما عزیزان تلاش چندین برابرم رو برای بهتر شدن سایت میکنم.

این رو هم بگم اولین بار بود که یک کیک رو با خامه تزئین می کنم. واسه همین موقه نوشتن خیلی زود خامه آب میشد و همین باعث شد ظاهرش زیاد خوب نشه. ولی مزه فوق العاده ای داشت. جای همه شما خالی. 🙂 طرز تهیه کیک رو هم در ادامه مینویسم.

www.persianlady.ir

نکات کلیدی برای پخت کیک تولد:

– قبل از آماده کردن مواد کیک تولد، فر را روشن کنید تا گرم شود.

 

– آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.

 

– بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک تولد آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید.

– اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.

– هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.

– اگر کیک تولد شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.

 

-اگر برای تزئین کیک از خامه استفاده میکنید،همیشه وقتی کیک کاملا خنک شد،روی آن خامه بمالید،چون اگر کیک کمی هم حرارت داشته باشد،خامه بخورد کیک میرود و خامه آب میشود و کیک شما خراب میشود.

 

-اگر از رنگ برای تزئین کیک  تولد استفاده میکنید،آن را 1 ساعت قبل از مراسم تزئین کنید،چون خامه رنگی به خامه سفید رنگ میدهد.

 

 

مواد لازم برای یک عدد کیک تولد: 

آرد 2 لیوان سرپر

شیر 1 لیوان

روغن مایع نصف لیوان

شکر 1 لیوان پر

وانیل 1 قاشق مرباخوری

بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 4 عدد

* من برای تهیه کیک تولد، دوبار کیک درست کردم. یعنی با همین نسبتها ولی دو سری. ولی شما میتونید یکبار درست کنید و بعد از اینکه خوب کیک خنک شد از وسط کیک رو سطحی دوقسمت کنید و مواد رو لای دوتیکه بزارید.

طرز تهیه کیک تولد:


فر را از 15 دقیقه قبل روشن کنید.

1.ابتدا تخم مرغ را کمی میزنیم که زرده با سفیده مخلوط شود.

2. بعد از آن شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن دستی یا برقی کمی می زنیم.

3.شیر و روغن رو اضافه کرده و بهم میزنیم.

4.آرد و بکینگ پودر را با هم در ظرفی جداگانه مخلوط میکنیم و بعد از آن کم کم به مواد بالا اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط میکنیم.

5.قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.

6.مايه كيك را در قالب 28 سانتی متری گرد ميريزيم و به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت 175 سانتی گراد یا 347 درجه فارنهایت و طبقه وسط.

7.در حین پختن در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.

8.در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است.

9. وقتی که کیک شما کاملا خنک شد،آن را درون ظرفی که میخواهد کیکتان را بگذارید،بگذارید و خامه را روی یکی از کیکها بمالید و موزها را حلقه حلقه کرد و روی سطح کیک بچیند و بعد هم آناناس را به اندازه بند انگشت خرد کرده و بچیینید و در آخر هم گردوهای خرد شده را روی موز و آناناسها بریزیدو بعد کیک بعدی که کاملا اون هم خنک شده را خامه میمالیم و روی آناناس ها و موزها و گردوها میگذاریم و فقط این کار را کمی با دقت انجام دهید که کیک شما خراب نشود و بعد از آن با خامه اول تمام دور کیک را بپوشانید و صاف کنید و بعد روی کیک را و بعد هر مدلی که دوست دارید روی آن را تزئین کنید،ولی اگر از چیزهای رنگی مثل اسمارتیز و گلوله های رنگی برای تزئین کیک تولد میخواهید استفاده کنید،روز بعد 1 ساعت مانده به اینکه کیک را میخواهید بیاورید روی آن را با آنها تزئین کنید ،چون اگر از شب قبل تزئین کنید،رنگش به کیک پس میدهد،بهتر است کیک تولد را از شب قبل یا 9 ساعت قبل درست کرده و در یخچال بگذارید تا خامه کمی بخورد کیک برود،ولی حتما روی کیک را با یک پوشش مناسب بپوشانید که کیک تولد شما خشک نشود و بعد داخل یخچال بگذارید،ولی پوشش شما باید طوری باشد که خامها به آن نچسبد و تزئین کیکتان خراب نشود.www.persianlady.ir

*من وسط کیک هارو خامه زدم اما دور کیک رو به جای خامه از شکلات استفاده کردم.

*برای آب کردن شکلات تخته ای از روش بن ماری پیروی می کنیم . به این صورت که شکلات را در ظرف استیل ریخته و روی بخار آب در حال جوش قرار میدیم تا نرم بشه.

مواد لازم برای وسط کیک تولد:

موز 3 عدد

گردو خرد شده یک استکان

آناناس خرد شده   یک استکان

خامه فرم گرفته به مقدار لازم

شکلات تخته ای یا کرم کاکائو        1 لیوان

 

مواد لازم برای تهیه خامه کیک تولد:

پودرقند= به مقدار لازم،خود من 400 گرم استفاده کردم

خامه= 6 بسته 200 گرمی

وانیل=هر بسته 200 گرمی خامه،یک چهارم قاشق چای خوری وانیل

 

 

طرز تهیه خامه کیک تولد:

 

برای تهیه ی خامه کیک تولد،خامه, پودرقند,سفت کننده خامه و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه میزنیم و بعد از آن در یخچال به مدت 1 تا 2 ساعت میگذاریم و در پرف خامه را هم میگذاریم،تا خنک شود و بعد از آن از یخچال خارج میکنیم و با دور تند میزنیم تا خامه سفت شود (اگر خامه را زیاد بزنید زود میبرد و تبدیل به کره میشود)تا خامه سفت شود،طوری که روی خامه خطهای همزن بیفتد.یا خامه را از قبل بگذارید در یخچال تا خنک شود و بعد با سفت کننده خامه و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرید تقریبا 5 تا 6 دقیقه.

٪ نظرات

افزودن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بانوی پارسی است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

طراحی و تولید توسط اکسین وب