کیک هویج

(No Ratings Yet)
Loading...

کیک هویج و گردو                                                                persianlady.ir

مواد لازم :

تخم مرغ :۴ عدد

آردسفید :۳۰۰ گرم

شکر :۳۰۰ گرم

هویج رنده شده :یک لیوان

گردو پودر شده :۶۰ گرم

روغن :یک سوم لیوان

آب : یک سوم لیوان

بیکینگ پودر :دو قاشق چای خوی سر پر

جوش شیرین :نصف قاشق چای خوری

وانیل :یک قاشق چای خوری

دارچین :دو قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا چهار تخم مرغ وشکر ووانیل را حدود ده دقیقه می زنیم تا سفید وکش دار بشه .وبعد روغن وآب راهم اضافه می کنیم وباز حدود دو تا سه دقیقه خوب بهم می زنیم .

 

سپس هم زن را کنار می گذاریم و آرد وبیکینگ پودروجوش شیرین ودار چین را که قبلا با هم مخلوط شده وسه بار الک شده را در چند مرحله به موادمون اضافه می کنیم وبا لیسک خیلی آروم هم می زنیم .
در نهایت هویج وگردو را هم اضافه می کنیم .

 

قالب را چرب می کنیم ومایع کیک را آروم در قالب می ریزیم

 

.من این کیک را در  حرارت ۱۳۰ درجه وبه مدت یک ساعت وربع درست کردم (البته حرارت فر من خیلی زیاده )ولی اگه حرارت فر شما استاندارد هست بهتره این کیک در حرارت پایینتر مثلا ۱۶۰ درجه سانتی گرا د وبه مدت طولانی تر پخته بشه .

ذکر این نکته لازمه که کیک هویج خیلی ترد وشکننده است و در حین منتقل کردن اون از قالب به ظرف مورد نظر مواظب باشید ترک بر نداره وخورد نشه .

 

persianlady.ir

 

نوش جان

 

افزودن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه اندازی شده توسط همیار وردپرس
-->