پاناکوتای انار دسر ویژه مهمانی

(2 votes, average: 4٫00 out of 5)
Loading...

مواد لازم pomegranate-jelly1

ژله انار  

ژله بی رنگ (آلوئه ورا)

انار دون شده

بستنی وانیلی

آب جوش

 

 

 

 

طرز تهیه

ابتدا انار هارو دون کنید ، ظرف موردنظرتون را انتخاب کنید و به صورت مورب قرار بدید و کمی از انار هارو توش بریزید .میتونید توی ظرفی کمی نمک ، شکر یا برنج بریزید و لیوانتونو توی اون کج کنید بعد انار بریزید اینطوری تکون نمی خوره .

 

0l0snkvh1pog7pw32mvj

 

یک لیوان آب جوش را توی ژله بریزید تا حل بشه بذارید کمی خنک شه بعد روی انار ها قاشق قاشق بریزید ، تا کمی نزدیک لبه لیوان و بگذارید تو یخچال تا ببنده ۱ ساعت کافیه .

ژله آلوئه را با نیم لیوان آب جوش حل کنید در این فاصله بستنی را در دمای اتاق قرار بدید تا نرم بشه و سپس با ژله آلوئه ورا مخلوط کنید تا ژله، رنگ سفید به خودش بگیره وقتی کمی خنک شد قاشق قاشق روی ژله بسته شده اضافه کنید تا لیوان ها پر بشه و در نهایت می گذاریم ۲ ساعت تو یخچال بمونه…

روی دسر رو با دونه های انار میتونید تزیین کنید.

یلدای خوبی داشته باشید ..

افزودن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه اندازی شده توسط همیار وردپرس