ماکارانی با میگو

(No Ratings Yet)
Loading...

طرز تهیه ماکارانی با میگو                                                         

مواد لازم برای 2 نفر:

ماکارونی رشته ای=300 گرم

میگو پوست کنده= به مقدار لازم

پوره گوجه فرنگی= 500 گرم یا رب گوجه فرنگی= 4 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده= 1 قاشق غذاخوری

سیر= 2 حبه

پیاز=1 عدد بزرگ

نمک و فلفل و زردچوبه= به مقدار لازم

طرز تهیه:

اگر میگو تازه هست که هیچ اگر یخ زده هست از قبل بگذارید بیرون تا یخش باز شود.

پیاز را خلالی خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید و بعد سیر را ریز خرد کرده و اضافه کنید و بعد هم میگو را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد هم نمک و فلفل و زردچوبه و رب و جعفری را اضافه کرده و کمی تفتش دهید و بعد به اندازه 1 لیوان آب اضافه کرده یا اگر پوره گوجه فرنگی بود دیگه احتیاجی به آب نیست.

بگذارید تا کمی بپزد ولی آب آن تمام نشود و در آخر یک سس نه خیلی غلیظ تا خیلی شل به شما بدهد.

قابلمه را روی حرارت بگذارید و وقتی جوش آمد،ماکارونی ها را درسته همینطوری که در تصاویر مشاهده میکنید درون قابلمه بریزید و مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید،ماکارونی خودش شل میشه و میره داخل قابلمه یا اگر هم دیدید دیر رفت مقداری از آب جوش درون قابلمه با ملاقه ای چیزی روش بریزد تا بره پایین و هر از گاهی یکمی همش بزنید و وقتی ماکارونی کمی نرم شد، ،نه دیگه له بشه یکی ازش وردارید و بخورید ببینید چه جوری هست زیر دندانتان و بعد اگر خوب بود  آبکشش کنید و کمی آب ولرم روش بریزید و وقتی آبش رفت از موادتان روش بریزید و نوش جان کنید.

افزودن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بانوی پارسی است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

طراحی و تولید توسط اکسین وب