طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی
|مواد لازم
کیک اسفنجی
بستنی کاکائویی
بستنی وانیلی
گردو
سس شکلات
طرزتهیه
کیک اسفنجی را پخته و می زاریم سرد بشه.
بصورت قطری اونرو به دو لایه تقسیم می کنیم.
بستنی کاکائویی رو در دمای اتاق قرار می دیم تا کمی نرم بشه و اونرو با تکه های گردو مخلوط می کنیم.
لایه پایینی کیک را در قالب خودش می گذاریم و بستنی کاکائو را قرار می دیم صاف می کنیم و سپس لایه دوم کیک رو روی او قرار می دیم.
بستنی وانیلی رو بالای کیک صاف می کنیم و با سس شکلات تزئین می کنیم.
می تونید با دراژه و انواع شیرینی های رنگی تزئین کنید
سپس روی قالب رو می پوشونیم و به مدت 4 ساعت در فریزر قرار می دهیم.
با دقت کیک را از قالب در آورده و برش می زنیم.
مراقب دندوناتون باشید خیلی سرده 🙂