طرز تهیه کشک بادمجان

(No Ratings Yet)
Loading...

اول از همه بگم این دست پخت مامی جونمه و دستشو میبوسم  منم یه غذای دیگه یاد گرفتم.

persianlady.ir

خیلی خیلی خوشمزه بود .امیدوارم شما هم درست کنید چون خیلی راحته

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان
بادمجان  متوسط        6عدد        
کشک                      300 گرم

پیاز                          2 عدد

نعناع خشک             1 ونیم ق غذاخوری

فلفل سیاه و قرمز     به میزان دلخواه

روغن مایع برای سرخ کردن

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه

بادمجان ها را برش میزنیم و در آب نمک به مدت نیم ساعت می خوابانیم.

بعد با کمی آب می شوریم و میزاریم آبشون خوب بره.

با کمی روغن و حرارت ملایم بادمجان ها را طلایی میکنیم.

کشک را با کمی آب مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا جوش بخورد.

پیاز ها را خرد کرده و سرخ می کنیم. در ظرفی جداگانه نعناع را هم با روغن تفت می دهیم.

بادمجان های سرخ شده را با گوشت کوب می کوبیم تا له شوند.

کشک را اضافه می کنیم و دوباره با گوشت کوب میزنیم.

فلفل ها را هم اضافه می کنیم.

بادمجان ها را در ظرف مورد نظرمان ریخته و روی آن را صاف می کنیم.

پیاز داغ و نعناع داغ را روی کشک بادمجان تزئین می کنیم.

می توان از سیب زمینی سرخ شده هم در تزئین استفاده کرد.

نوش جان

@

افزودن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بانوی پارسی است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

طراحی و تولید توسط اکسین وب