طرز تهیه مافین هلندی

(No Ratings Yet)
Loading...

خوشمزه ترین مافین هلندی

PERSIANLADY.IR

مواد لازم برای حدود دوازده تا مافین:

جوی دوسر پرک *____________________________________100 گرم

آب جوش __________________________________________ 250 سی سی(1 لیوان)

کره آب شده ________________________________________125 گرم

شکر قهوه ای _______________________________________150 گرم

تخم مرغ __________________________________________2 عدد

آرد خود وربیا! (چی باید بگم؟) _________________________175 گرم

بکینگ پودر _______________________________________ 1 قاشق چایخوری

وانیل ____________________________________________ 1 قاشق چایخوری

نمک ____________________________________________ 1 قاشق چایخوری**

*: oatmeal

**: این تو دستور همین قدر بود من هم همین قدر ریختم ولی بنظرم میشه نصفش هم ریخت. شاید این کمی زیاد ه.

طرزتهیه:

جوپرک رو با آبجوش مخلوط می کنیم

persianlady.ir

 

و می گذاریم حدود بیست دقیقه استراحت کنه.

persianlady.ir

 

کره و شکر رو باهم قاطی می کنیم

persianlady.ir

 

persianlady.ir

 

 

وبا همزن می زنیم تا کشدار بشه.

persianlady.ir

 

بعد تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

persianlady.ir

 

مواد خشک رو جداگانه باهم مخلوط می کنیم (آرد، وانیل، بکینگ پودر، نمک )

persianlady.ir

 

مخلوط تخم مرغ را با مواد خشک مخلوط می کنیم و بعد با دقت قاشق قاشق جوپرک رو اضافه می کنیم .

persianlady.ir

 

persianlady.ir

 

مواد رو داخل قالب مافین می ریزیم

persianlady.ir

 

و داخل فری که از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه روی حرارت 190 درجه سانتیگراد می پزیم.

persianlady.ir

 

بعد هم همون جوری داغ داغ می خوریم 🙂 خیلی کیف میده! ویا یه کم صبر می کنیم می چینیم تو ظرف یا استند و بعد می خوریم .

 

٪ نظرات

افزودن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه اندازی شده توسط همیار وردپرس