طرز تهیه شیرینی کشمشی

یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و ساده مناسب برای پذیرایی از مهمانان

مواد لازم برای شیرینی کشمشی:                                                         

 

آرد سفید            نیم کیلو

پودر قند              ربع کیلو

کره                    ۲۰۰ گرم

کشمش             ۲۰۰ گرم

بکینگ  پودر                     نصف قاشق غذاخوری

وانیل یا هل سفید            ۲ قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه شیرینی کشمشی :

در همان ابتدا شعله پایین فر را روشن میکنیم. خاک قند و کره را خوب ورز میدهیم وسپس آرد را اضافه کرده و خمیری تهیه میکنیم و خوب چنگ میزنیم.

 

 

 

کشمش را هم اضافه میکنیم. من کمی زعفران دم کرده هم اضافه کردم که خوشرنگ بشه.

 

 

در آخر بکینگ پودر و هل سائیده شده را اضافه میکنیم . سینی فر را چرب کرده و خمیر را پس از صاف کردن دایره های کوچکی برش می زنیم. فقط حواستون باشه خمیر زیاد به سطح سینی نچسبه.

سینی را در فر قرار میدهیم و درجه حرارت فر را بسیار کم میکنیم. خیلی زود این شیرینی آماده می شود .تقریبا ۸ تا ۱۰ دقیقه

پس از خنک شدن به آرامی شیرینی ها را از سینی جدا میکنیم و در بشقاب میچینیم.

 

نوش جان @

 

2 دیدگاه برای “طرز تهیه شیرینی کشمشی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


3 + 7 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>