طرز تهیه آش دوغ آذربایجان

(24 votes, average: 4٫00 out of 5)
Loading...

این آش دوغ رو دیروز خودم درست کردم . هم راحت بود هم خیلی خوشمزه شد. جای همتون خالی

www.persianlady.ir

مواد لازم

نخود     250 گرم

برنج      یک پیمانه

دوغ گازدار    2 لیتر

تره، جعفری، شوید    500 گرم

نمک ، فلفل، سیر تازه

پیاز   2 عدد

کشک  و نعناع      به دلخواه

طرز تهیه

نخود را از شب قبل خیسانده و هر چندساعت آب آنرا عوض می کنیم. برنج را از شب قبل در آب نمک می خیسانیم.

نخود را با 6لیوان آب بپزید. پس از پخت کامل نخود، برنج را اضافه کرده تا کاملا مغز آن پخته شود. توجه کنید که آب آن زیاد نباشد چون میخواهیم دوغ به آن بیافزاییم.

سبزیهای ریز خرد شده را پس از پخت برنج اضافه می کنیم و در ظرف را نیمه باز می گذاریم . 15 دقیقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را کم کم اضافه کرده  ومرتب هم میزنیم . در ظرف را باز می گذاریم. در آخر نمک و فلفل و سیر خرد شده را اضافه می کنیم. در صورتیکه بخواهید غلظت آش بیشتر شود کمی کشک را حل کرده در آش می ریزیم و میگذاریم چند جوش بخورد.

پیاز داغ ها را روی آش تزئین می کنیم .

نوش جان

٪ نظرات

افزودن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه اندازی شده توسط همیار وردپرس